Meteorolojiden Güneydoğu için yağış uyarısı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Balkanlar ve Sibirya üzerinden gelen yağışlı hava kütlesi tüm yurtta etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güneydoğu, Akdeniz ve Batı Karadeniz için birtakım uyarılarda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu,

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Balkanlar ve Sibirya üzerinden gelen yağışlı hava kütlesi tüm yurtta etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güneydoğu, Akdeniz ve Batı Karadeniz için birtakım uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Antalya’nın merkez ve doğu ilçeleriyle Çorum çevrelerinde, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yağış görüleceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU’DA YAĞMUR BEKLENİYOR

Yağışların, genellikle karla karışık yağmur ve kar, Akdeniz ve Batı Karadeniz kıyılarıyla Güneydoğu Anadolu’nun güneyi, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde, Diyarbakır, Mardin ve Elazığ çevrelerinde kuvvetli olması öngörülüyor.

29 Ara 2018 - 20:29 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak RHA AJANS Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan RHA AJANS hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler RHA AJANS editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı RHA AJANS değil haberi geçen ajanstır.