“Çin’de yatırımı ve Çin pazarına girişi memnuniyetle karşılıyoruz”

Çin Dışişleri Bakanlığı, tüm ülkelerin sanayi ve ticaret çevrelerinin Çin’de yatırım yapmaya ve Çin pazarına girmeye devam etmesini beklediklerini belirtti.

Çin Dışişleri Bakanlığı, tüm ülkelerin sanayi ve ticaret çevrelerinin Çin’de yatırım yapmaya ve Çin pazarına girmeye devam etmesini beklediklerini belirtti.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Asya Pasifik Ekonomik İş Birliği (APEC) CEO Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, Çin’in küresel büyümenin en büyük motoru olmaya devam ettiğine işaret ederek, bu yıl Çin’in küresel büyümeye sağlayacağı katkı oranının üçte bir seviyesine ulaşacağını kaydetti.

Küresel sanayi ve ticaret çevresi ise Çin’in dünya çapında en ideal yatırım destinasyonu olduğuna işaret ederek, Çin’i seçmenin geleceği seçmek olacağını savunuyor.

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, bugün Beijing’de düzenlenen basın toplantısında konuyu değerlendirdi.

Mao Ning, Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in APEC zirvesi süresince yabancı iş insanlarına güven verici açıklamalar yaptığını hatırlattı.

Mao, Xi Jinping’in konuşmalarının dışa açılmayı genişletme yönünde güçlü bir sinyal verdiğine işaret ederek,  tüm dünya ülkelerinin sanayi ve ticaret çevrelerinin Çin’de yatırım yapmaya ve Çin pazarına girmeye devam etmelerini beklediklerini açıkladı.

Hibya Haber Ajansı

21 Kas 2023 - 16:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak RHA AJANS Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan RHA AJANS hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler RHA AJANS editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı RHA AJANS değil haberi geçen ajanstır.



Anket AK PARTİ CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLMALI?
Tüm anketler