Birecik'te Kelaynakların sayısı artmaya devam ediyor

Şanlıurfa’nın en önemli değerlerinden olan Kelaynakların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Nesli tükenen kelaynak sayısının 333’e ulaştığı bildirildi.


Şanlıurfa’nın en önemli değerlerinden olan Kelaynakların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Nesli tükenen kelaynak sayısının 333’e ulaştığı bildirildi.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde nesli tehlike altında olan kelaynakların sayısı, yürütülen koruma çalışmalarıyla 41'den 333'e yükseldi.

Birecik’te koruma altına alınan Kelaynakların sayısı yapılan çalışma ve tedbirler sayesinde arttı. Yaklaşık 22 yılda kelaynak sayısı 40’tan 333’e ulaştı. Koruma altındaki Kelaynaklar, sadece yetkililer tarafından üreme döneminde doğaya bırakılıyor.

31 Eki 2023 - 11:42 Şanliurfa/ Birecik- Yerel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak RHA AJANS Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan RHA AJANS hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler RHA AJANS editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı RHA AJANS değil haberi geçen ajanstır.



Anket AK PARTİ CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLMALI?
Tüm anketler