İstanbul'da salı günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliği, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları provası nedeniyle Vatan Caddesi ve bazı bağlantı yollarının salı günü trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bugün yapılması planlanan Cumhuriyet Bayramı genel provası, Yabancı Dil Sınavı (YDS) ve askeri personelin katılacağı Uzman Erbaş Seçme Sınavı'nın aynı güne denk gelmesi nedeniyle 24 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda, salı günü saat 06.00'dan prova bitimine kadar trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şu şekilde:

 Adnan Menderes Bulvarı (vatan cd.) gidiş ve gelişler

D100 kuzey ve güney istikametinden Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişleri

10. Yıl Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişleri

Edirnekapıdan Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişler

Oğuzhan Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişleri

Sofular Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişleri

Halıcılar Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişleri

Akdeniz Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişleri

Akşemsettin Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişleri

Ordu Caddesi'nden ve Atatürk Bulvarı'ndan (Aksaraydan Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişleri

Keçeci Meydan Sokak'tan Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişleri

Adnan Menderes Bulvarı'na (Vatan Caddesi) çıkan tüm cadde ve sokaklar.

Hal yolu, güney istikameti Bayrampaşa ayrımlarından itibaren trafiğe kapatılacak, trafik akımı yanyola yönlendirilecek.

Alternatif yollar ise şöyle:

Turgut Özal Millet Caddesi

Fevzipaşa Caddesi

Atatürk Bulvarı

Sahil Kennedy Caddesi 

Hibya Haber Ajansı

22 Eki 2023 - 20:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak RHA AJANS Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan RHA AJANS hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler RHA AJANS editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı RHA AJANS değil haberi geçen ajanstır.



Anket AK PARTİ CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLMALI?
Tüm anketler